ShinyBingo

Sommige mensen denken dat Bingo een ietwat oubollig spelletje is voor bejaarden om de tijd door te komen. Ik zal eerlijk zijn, voordat ik ShinyBingo ontdekte had ik ook deze mening. Als je echter speelt voor écht geld, in plaats van de bosjes bloemen die je voorbij ziet komen in bejaardentehuizen, blijkt bingo een enorm spannend en leuk spel te zijn.

Gratis uitproberen

gratis uitproberenHet mooie aan ShinyBingo is dat het de perfecte website is om eens een keertje uit te proberen of bingo wat voor jou is. Je krijgt namelijk een geheel gratis speltegoed van €5,- . Jawel, helemaal gratis, je hoeft er 0,0 euro voor op de website te zetten. Je hebt dus helemaal niets te verliezen, probeer het een keertje uit en als je het echt helemaal niets vindt heb je geen cent verloren.

De stortingsbonus

stortingsbonusOverigens is deze 5 euro gratis speltegoed niet het enige unieke aan deze website, ze hebben ook een stortingsbonus van maar liefst 300%! Dit betekent dat als je 10 euro op je ShinyBingo rekening stort je in totaal 40 euro op je spelersrekening ontvangt om mee te gokken. Persoonlijk heb ik geen enkele andere website gevonden die én betrouwbaar is én zo’n hoge stortingsbonus aanbied.

Gemakkelijk geld storten

Mocht je gebruik willen maken van deze stortingsbonus dan kan je op heel veel verschillende manieren geld boeken naar ShinyBingo. Je kan storten via Skrill (voorheen Moneybookers), Neteller of gewoon via je creditcard (VISA/Mastercard). Precies wat je mag verwachten van een moderne website.

Verschillende spellen

Maar hoe zit het met het aanbod van bingo spellen? Je hebt het standaard “90 ball” bingo en “75 ball” bingo. Zodra je plaats neemt in een virtuele bingozaal kan je bingokaarten kopen voor de volgende ronde. De ballen die getrokken worden verschijnen aan de rechterkant van je scherm, en de nummers die overeenkomen met de nummers op jouw kaart worden automatisch afgevinkt. We weten allemaal hoe bingo werkt, als je de eerste speler bent met een volle kaart of lijn win je de prijs!

Het sociale aspect

Het leuke aan ShinyBingo is dat de website ook een sociaal aspect hebt, zo kan je bijvoorbeeld berichten sturen naar andere spelers en met ze chatten. Persoonlijk word ik zelf liever met rust gelaten, en gelukkig heeft de website ook de optie die het onmogelijk maakt voor andere spelers om contact met je te zoeken, maar voor de meer sociale medemens is het een hartstikke leuke toevoeging. Wat ook leuk is is dat hoe meer je speelt, hoe meer XP (experiencepoints) je verzamelt wat je weer kan inwisselen voor leuke prijzen.

Al met al, ik had het zelf nooit gedacht maar ik vind Bingo een enorm leuk spelletje om te spelen. En ik moet nog aardig wat jaartjes doorwerken voordat ik voor AOW in aanmerking kom!