Jogobingo

simbat logo de software provider van jogobingoOnline gamen op internet is mateloos populair. Het leukst zijn natuurlijk de spelletjes waarbij je samen met je vrienden kunt spelen. Een van de gezelligste spelletjes is het online bingospel Jogobingo van Simbat. Je speelt niet alleen een potje bingo, maar door de chatfunctie kun je ook gezellig met elkaar kletsen. Je kunt je eigen vrienden uitnodigen voor een spel en ondertussen bijpraten in je eigen chatroom. Of een keer Jogobingo spelen met andere mensen die je dan beter kunt leren kennen via de chat. Je zit dan misschien wel thuis in je eentje achter de computer, maar je houdt toch ook meteen je sociale contacten op peil.

Beginnen bij Jogobingo

beginnen bij jogobingo door een account te registrerenWanneer je Jogobingo wilt spelen, dien je je eerst te registreren. Kies een originele gebruikersnaam en een uniek wachtwoord en vul je emailadres in. Je ontvangt dan binnen enkele seconden een mail met een verificatiecode. Wanneer je die op de site van Jogobingo hebt ingevuld, kun je aan de slag. Er verschijnt een overzicht waar je in één oogopslag kunt zien in welke bingorooms je kunt meespelen en hoeveel de bingokaarten kosten. De prijs voor een bingokaart ligt tussen de 5 en 50 cent. Maar er zijn ook bingorooms waar je gratis Jogobingo kunt spelen. Zo is er voor ieder wat wils.

Jogobingo kan je gratis testen

gratis bingo mogelijkheden bij jogobingoAls je eerst eens wil zien hoe Jogobingo werkt, kies er dan voor om gratis mee te spelen. Je kunt zo vaak en zo lang mee doen als je zelf wilt. Per ronde kun je met maximaal twee bingokaarten meespelen. En ondanks dat je zelf geen geld hoeft in te brengen, kun je in de gratis versie toch een prijs winnen. Per speelronde kun je namelijk maximaal 50 cent verdienen. Je ervaart dus niet alleen hoe leuk Jogobingo is, maar kunt ook nog eens winst maken.

Saldo opwaarderen

Heb je eenmaal door hoe het spelletje in elkaar zit en ben je klaar voor het echte werk? Kies dan eens voor een betaald spel. Kies in het menu voor het onderdeel “cashier” en dan voor “Play for real”. Je ziet dan een spelcode en een aantal betaalnummers verschijnen. Het enige dat je hoeft te doen, is één van de nummers bellen. Je toetst de spelcode in en sluit af met een hekje (#). Het door jou gekochte tegoed vind je terug onderin het spelpaneel op je scherm. Van dit tegoed kun je maximaal 10 bingokaarten per speelronde kopen.

Winsten bij Jogobingo laten uitbetalen

uitbetalingsformulier in het bingospel van jogobingoAls jij een betaalde speelronde wint, is de winst voor jou. Dit kun je heel makkelijk laten uitbetalen.

Het enige wat je hoeft te doen is in het menu “Cashier” te klikken op “Cashout” en het uitbetalinsformulier (zie rechterzijde alinea) in te vullen. Daarna wordt jouw winst binnen drie werkdagen aan je overgemaakt.

Het minimum uit te betalen bedrag is 50 euro.

Gezellig meespelen en vrienden maken

gezellig meechatten in het bingospel van jogobingoHet is dus niet zo verwonderlijk dat Jogobingo één van de populairste online games is. Je speelt vanaf je eigen computer een gezellig spel terwijl je ondertussen lekker met je vrienden kunt chatten en nieuwe mensen leert kennen. En wie weet, hou je er ook nog eens een leuke winst aan over.