Gratis online bingo

BingoCams is de gezelligste bingosite op het internet.

Kunt u ook geen genoeg krijgen van al die fantastische bingospellen? Dan bent u op de site van BingoCams op het juiste adres beland. Hier vindt u een uitgebreid aanbod van de meest fantastische gratis online bingo spelletjes. Het voordeel van deze gratis online bingo spellen is nog dat u niet eens de deur meer uit hoeft voor een spannend spelletje bingo. En dankzij de gezellige chatfunctie is het mogelijk om met andere spelers in contact te komen.

Wanneer u een keertje heeft meegespeeld aan een van de gezellige en zeer spannende bingorooms, zult u zelf ondervinden dat u zeker niet de eerste en de laatste op de site bent. U zult merken dat vele u al zijn voorgegaan met het spelen van deze geweldige bingo online games. Wanneer u er klaar voor bent om ook eens een gokje te wagen, dan kunt u gratis een account aanmaken om zo ook gratis online bingo te komen spelen. Dankzij het aanmaken van uw eigen spelersaccount, kunt u op ieder gewenst ogenblik gratis online bingo spelen. Nog een voordeel van een account aanmaken, is dat u na het bevestigen van uw email een gratis bingobonus ontvangt van maar liefst drie euro. Hiermee kunt u bingokaarten kopen en alsnog gratis online bingo spelen.

Veilige betaalmethodes op BingoCams.

Wanneer u klaar bent met de gratis online bingo spelletjes en voor het grote geld wilt gaan spelen, kunt er altijd voor kiezen om een betaald bingospel te spelen. Er zijn ook diverse bingo online games waarvoor u moet betalen. U kunt dan door middel van uw speeltegoed een bingokaart aanschaffen. De prijs van deze kaarten zijn over het algemeen niet erg hoog. Uw speeltegoed kunt u op diverse manieren verhogen. Zo heeft u de mogelijkheid om via de beveiligde betaalmethodes, een tegoed op uw persoonlijke account te storten. Hiermee kunt u dan bingokaarten aanschaffen en zo weer deelnemen aan spannende bingo online games.

De soorten bingospellen die je kunt spelen op BingoCams.

Net als vele andere bingosites kan je op BingoCams terecht voor veel soorten bingospelletjes. Zo heeft BingoCams de welbekende 75-ball bingo, de 90-ball bingo en een breed aanbod van fruitautomaten.

De versie van gratis online bingo die de meeste mensen wel kennen is de 75-ball variant. Het wordt gespeeld met de vierkante bingokaart, bij deze uitvoering van gratis online bingo is het mogelijkheden om bingo te vormen door een volle kaart te krijgen, en een aantal lijnen of patronen te vormen.

Wanneer u bingo heeft kunt u rekenen op prachtige prijzen. Bij BingoCams is de hoogte van uw prijzengeld afhankelijk van het aantal spelers die in de room online bingo spelen. Wanneer u meerdere malen een prijs in de wacht heeft gesleept, heeft u de mogelijkheid om uw prijzengeld te laten uitkeren. Dit kunt u eenvoudig, veilig en snel regelen door in te loggen met uw spelersaccount.

90 Ball variant

Ben je bekend met gratis bingocams, dan ken je vast en zeker ook de 90-ball variant. Hier is het de bedoeling dat er gespeeld wordt met de rechthoekige kaart. Op deze kaart zijn expres een aantal vakjes leeg. Dit is omdat u dan eerder de mogelijkheid hebt om bingo te vormen. De 90-ball bingo is ook beschikbaar als gratis online bingo spel. Net als bij de betaalde versie is het de bedoeling om zo snel mogelijk een volle kaart of een aantal lijnen en figuren te vormen. Doordat deze kaarten groter zijn, en dus een aantal mogelijke bingocombinaties mogelijk zijn, worden er tussendoor meerdere prijzen uitgereikt. De eerste prijs wordt uitgereikt bij een volledige lijn, maar bij 2 volle lijnen wordt de tweede prijs uitgereikt en tot slot bij een volle kaart. Natuurlijk is de prijs van een volle kaart degene die het meeste oplevert.