Bingolot

bingolotBingolot is een bekende bingo aanbieder waar al heel erg veel mensen het online spel gratis meespelen. Ook spelen hier veel mensen bingo voor geld, want het is altijd een erg gezellige aangelegenheid om het bingospel van bingolot eens lekker te gaan spelen. Ga er daarom maar eens lekker voor zitten en bepaal maar eens wat je wilt gaan doen. Je kunt er namelijk voor kiezen om je aan te melden, zodat je vanaf je account kan spelen. Zo kan je dus ook snel even een storting doen met iDeal en kan je dus een groter bedrag opwaarderen. Het voordeel hiervan is dat je niet telkens hoeft op te waarderen en dat je dus langere tijd kunt spelen zonder op te waarderen. Je kunt dus langer bingo voor geld spelen voordat je dus weer hoeft op te waarderen. Daarnaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om gratis bingolot te gaan spelen wanneer de financiën het niet toelaten om voor echt geld te gaan spelen.

Gratis bingo

Gratis bingolot spelen is mogelijk, je krijgt hier geen bingo bonus zoals bij de aanbieder flabingo, maar je kan onbeperkt in de gratis bingo rooms spelen. Deze kan je na het inloggen gelijk zien, deze staat onderin het rijtje. Deze rooms maken het mogelijk om gratis echt geld te winnen, dus dat is enorm leuk! Je maakt dus onbeperkt kans om leuke bingo prijzen te winnen bij Bingolot. Je hoeft dus helemaal geen storting doen wanneer je hier helemaal geen zin in hebt, maar je hebt alles volledig zelf in de hand. Wel is het zo dat je betaalde kaarten leuker is omdat daar de te winnen bingo prijzen veel hoger uitvallen! Zo word het spelen van de online kienen bij aanbieder dus ook veel spannender, want hoe hoger de te winnen prijzen zijn hoe vetter het word om een prijs te winnen. Daarom is het ook zeker een aanrader om bij bingolot voor echt geld te gaan spelen, want dan kan je veel grotere prijzen winnen.

Bingolot mobiel

bingolot met telefoonJe kunt ook gebruik maken van mobiel opwaarderen bij bingolot. Zo kan je dus met een belletje je speeltegoed opwaarderen en aangezien je de mobiel altijd wel bij de hand hebt is het opwaarderen zo gedaan. Niemand houdt je dus tegen wanneer je snel even je saldo wil opwaarderen en aangezien dit met een belletje kan is het ook mogelijk om het snel even tussen 2 ronden te doen. Bij het mobiel bingolot kennen we 2 vormen van opwaarderen. Je hebt als eerste dat je per oproep betaald, dan word je speeltegoed 1,30 euro per belletje opgewaardeerd. Daarnaast kan je er ook voor kiezen op per minuut te betalen.

De optie van per minuut met je mobiel bingolot tegoed te kopen kan wel een extra uitleg gebruiken. Je betaald hier namelijk per halve minuut. Per halve minuut gaat je bingo geld met 40 cent omhoog. Er word dan in gemak gepraat over opwaarderen per minuut. Omdat een minuut dus lang duurt is dit opgedeeld in twee delen, om zoveel mogelijk tegoed toe te kunnen kennen. Je zult wellicht denken, leuke optie, maar wat als ik het gesprek vergeet te beëindigen, dan ben ik een vermogen aan beltegoed kwijt. Gelukkig heeft bingolot hier over nagedacht, want wanneer er tijdens het gesprek een totale waarde van 10 euro is bereikt die tijdens het gesprek is gebeld dan wordt de verbinding automatisch verbroken. Je hoeft dus niet bang te zijn een huizenhoge telefoon rekening te krijgen wanneer je de mobiel vergeet en het gesprek een langere tijd door laat lopen.

iDeal

bingolot met idealiDeal bingolot is de ideale oplossing voor de grotere bingo speler bij Bingolot. Het kan natuurlijk zo zijn dat het niet meer spannend genoeg voor je is om in de kleine bingo kamers te gaan spelen. Dan kan je er altijd voor kiezen om in de grotere kamers te spelen, want bingolot heeft bingo kamers tot een maximale kaart waarde van 50 cent per kaarten. Hier zijn de prijzen dus ook veel hoger en word het spel van bingolot dus nog spannender. Zeker de moeite waard om het uit te proberen, want het is gewoon heel erg leuk. De betaling methode die de grotere bingo spelers gebruiken is over het algemeen iDeal. Hiermee kan je dus een groter bedrag storten en hoef je niet telkens te blijven opwaarderen. Met mobiel opwaarderen is eigenlijk geen optie, want met een belletje kan je nog geeneens 3 kaarten van 50 cent kopen. Daarom is het ook aangeraden om in dat geval voor iDeal te kiezen. Zo kan je snel en eenvoudig met het door jou gewenste bedrag bij bingolot opwaarderen zonder enig probleem en volkomen veilig!