BingoBink

Wat is Bingobink?
Bingobink is een nieuw online platform waar het mogelijk is om spellen te spelen, geld te winnen en te socializen met andere spelers via chatrooms en webcams. Het biedt ook verschillende leuke activiteiten zoals events, toernooien, jackpots en gratis spelletjes. Dit platform is mede gecreëerd voor mannen en vrouwen die homoseksueel zijn.

Welke bonussen en aanbiedingen zijn er?

de diverse bonussen welke je bij bingobink aangeboden krijgtBingobink heeft 6 verschillende soorten bonussen. De eerste is de ‘€5 Free Sign-up Bonus’. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je €5 aan speelgeld. Hier zit verder niks aan vast, je hoeft voor deze bonus dus geen storting te doen. De tweede bonus is de ‘200% Welcome Bonus’. Wanneer je voor het eerst opwaardeert, ontvang je een extra 200% van je storting. De derde bonus is de ‘Weekly 50% reload bonus’. Elke week ontvang je een e-mail met het aanbod je inleg met de helft cadeau te krijgen. De vierde is de ‘Free Loyalty Bonus’. Er wordt gewerkt met een loyaliteits programma, waar je extra xp en gouden munten kunt verdienen en sneller op een hoger level kan komen. De vijfde is de ‘Bouncing Bonus’. Dit is een uniek spel waar je door te klikken, bonussen kunt verdienen. De zesde en laatste bonus, is 15% extra voor jouw ‘Live win moment’. Spelers via de webcam krijgen een extra 15% op hun full house winnings in ruil voor het eerder genoemde Live Win Moment.

Zijn er mogelijkheden om gratis bingo te spelen?

gratis bingo spelen in de boogie binks kamerJa, die zijn er. Hoewel het niet onbeperkt is, maar je krijgt zo bijvoorbeeld wekelijks een gratis bonuscode toegestuurd van BingoBink. Met deze bonuscode kan je, zonder hiervoor een storting te hoeven verrichten, speeltegoed verkrijgen waarmee je het bingospel van BingoBink kan spelen. Daarnaast kan je ook nog met gratis bingoronden meedoen wanneer je een storting hebt verricht. Deze bingoronde, ook wel de Boogie Binks genoemd, heeft namelijk als voorwaarde dat je in de afgelopen 14 dagen een storting van minimaal 10 euro gedaan moet hebben. Je kunt drie maal per dag meespelen in deze kamers, welke open zijn voor 6 ronden lang.

Welke bingo spellen kan ik spelen?

Bingobink biedt meer dan 200 speelautomaten en spelletjes aan. De spellen zijn verdeeld onder 5 verschillende categorieën: features, slots, instant games, scratch cards en table games. Onder featured vind je de subcategorieën movies & tv, new games en your favorite games. Onder slots vind je de subcategorieën 5 reel slots, 3 reel slots en re-spinner slots. Onder instant games vind je de bingo spelletjes, zoals ‘super bonus bingo’ en ‘samba bingo’. Onder scratch cards vind je onder andere ‘bingobonanza’. Onder de laatste categorie, table games, vind je de casino spellen, zoals Roulette en Black Jack.